Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αρχική » Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Το toot.gr προσφέρει στους επισκέπτες του εικόνες, περίεργα, videos, ανέκδοτα, γνωμικά, ενημερωτικής φύσης θέματα καθώς και συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους.

Οι εξωτερικοί δικτυακοί τόποι που προβάλλονται δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό του toot.gr και συνεπώς το toot.gr δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την ποιότητα, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τις παρεχόμενες υπηρεσίες αυτών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας σε αυτούς, οι οποίοι και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη.

Το toot.gr σε δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στους οποίους παραπέμπει ή συνδέεται με αυτούς με οποιονδήποτε τρόπο.

Το toot.gr δεν εξασφαλίζει ούτε εγγυάται ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία στον δικτυακό αυτό (toot.gr) τόπο θα είναι ελεύθερα από ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό στοιχείο με καταστροφικές δυνατότητες για το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή που επισκέπτεται το toot.gr.

Το toot.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία πάσης φύσεως (οικονομική, ηθική κλπ) που απορρέει από χρήση του περιεχομένου του (toot.gr) ή / και επίσκεψη στους δικτυακούς τόπους και σελίδες που προβάλει.

Το toot.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ακρίβεια του περιεχομένου / θεμάτων που προβάλλονται στις σελίδες του.

Η επίσκεψη στο toot.gr και η χρήση των υπηρεσιών του προϋποθέτει από τους επισκέπτες του ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.