Πέμπτη , 25 Ιούλιος 2024
Αρχική » Technology » Το YouTube υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps [Video]

Το YouTube υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps [Video]

Το YouTube υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps [Video]

Εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε να βρείτε 4K videos στο YouTube, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο άρχισαν να προστίθενται videos στα 60fps για ανάλυση HD ή Full HD. Αν κάνατε τα μαθηματικά, η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps σε πειραματικό στάδιο και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα πρώτα δείγματα (βλ. παρακάτω).

Βέβαια, ακόμη βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου λίγες κάμερες έχουν δυνατότητα λήψης 4K video / 60fps, αλλά μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια θα γίνει mainstream και αυτή η τεχνολογία. Σε περίπτωση που έχετε στη διάθεση σας panel που να υποστηρίζει ανάλυση 4K / 60Hz επιλέξτε από τις ρυθμίσεις των παρακάτω videos την μέγιστη ανάλυση. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Chrome ή Safari browser.

Πηγή: Fanpage

Εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε να βρείτε 4K videos στο YouTube, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο άρχισαν να προστίθενται videos στα 60fps για ανάλυση HD ή Full HD. Αν κάνατε τα μαθηματικά, η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps σε πειραματικό στάδιο και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα πρώτα δείγματα (βλ. παρακάτω). ...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δέν έχει βαθμολογηθεί ακόμα


Βαθμολογήστε το εσείς »
0

Σχετικά με τον admin

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.  Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*